Beskrivelse af blåt hus:
I huset er der 4 værelser til maksimalt 8 personer. 2 badeværelser, det ene er udstyret med spabad, i rummet ved siden at stor sauna, i det andet findes vaskemaskine og tørretumbler. Stuen er opdelt i køkken, spiseafdeling og opholdsstue. Af udstyr kan nævnes: Mikroovn, keramisk komfur, opvaskemaskine og køleskab med fryser. I stuen, stereoanlæg, farve TV tilsluttet parabolantenne, telefon og brændeovn. Det meste af huset er forsynet med gulvvarme og som hjælpe energi solfangere. Endvidere redskabsrum, havemøbler, grill, drømmesenge, gynger og en sandkasse.

Se flere billeder af huset

Beskrivelse af mørkegråt hus:
I huset er der 3 værelser til maksimalt 8 personer. 2 badeværelser, det ene er udstyret med spabad, i det andet findes vaskemaskine og tørretumbler, endvidere stor sauna. Stuen er opdelt i køkken, spiseafdeling og opholdsstue. Af udstyr kan nævnes: Mikroovn, keramisk komfur, opvaskemaskine og køleskab med fryser. I stuen, stereoanlæg, farve TV tilsluttet parabolantenne, telefon og brændeovn. Endvidere redskabsrum, havemøbler, grill, drømmesenge, gynger og en sandkasse.

Se flere billeder af huset

Vi håber denne beskrivelse er nok til, at I får lyst til at leje et af vore huse for en kortere eller længere ferie. Vi er selv meget glade for husene og håber, dersom I gæster vores huse, også vil pleje og passe på husene og deres omgivelser.